CURATARE AER CONDITIONAT SI IGIENIZARE INSTALATIE CLIMATIZARE CU ABUR 180 GRADE CELSIUS

Serviciul de igienizare aer conditionat elimina definitiv bacteriile si mirosurile neplacute din sistemele de climatizare casnice sau office, prin curatarea  instalatiei de aer conditionat.

Simti un miros urat in casa sau in birou? De cele mai multe ori sursa mirosurilor neplacute este chiar instalatia de aer conditionat, unde umezeala favorizeaza dezvoltarea mucegailului si bacteriilor precum legionella pneumophila, acestea fiind cauzele unor alergii sau chiar ale pneumoniei.

Daca nu ai facut nicio curatare a instalatiei de aer conditionat in ultimii 2-3 ani ia urgent in considerare igienizarea instalatiei!

Este aerul pe care il respiri in fiecare zi!

Ce servicii include pachetul de igienizare al instalatiei de aer conditionat?

Sistemul de climatizare se curata periodic (la 12-24 luni) prin proceduri specifice ce asigura igienizarea aerului conditionat si eliminarea mirosurilor neplacute, dupa cum urmeaza:

  • – curatare filtre
  • – igienziarea componentelor: vaporizator, ventialtor unitate interna, tava condens
  • – curatare carcasa, igienizare plastice
  • – curatare profesionala cu abur la 180 grade celsius
  • – aplicare odorizant profesional, miros la alegere dintr-o paleta de 15 mirosuri pentru pastrarea si improspatarea aerului, pentru persoanele alergice la odorizant aplicam miros neutru.

ATENTIE! Suntem singurii de pe piata care realizeaza o curatare completa a instalatiei datorita aburului cu o presiune de 6 bari si 180 grade celsius fara a folosi nimic pe baza de compusi chimici , aburul patrunde in cele mai mici orificii. Toti asa-zisii „specialisti” vor curata doar filtrele usor accesibile prin pulverizarea unui spray aerosol care nu rezolva cauza problemelor.

De ce sa apelezi la serviciile BDA Cleaning?

Avem peste 10 ani de experienta, pe domeniul instalatiilor de aer conditionat, lucram exclusiv cu  aparatura profesionala pentru  curatarea instalatiei de aer conditionat in conditii optime, indiferent de producatorul, modelul sau anul de fabricatie al unitatilor.

  • – EXPERTI: peste 10 ani vechime in domeniu si sute de clienti multumiti
  • – COMOD: igienizare / curatare AC oriunde in Timisoara si imprejurimi, la domiciliul clientului( birou – hale industriale )
  • – PROFI: aparatura profesionala pentru curatarea instalatiei de aer conditionat
  • – IEFTIN: raport calitate/pret/promptitudine sub orice concurenta
  • – RAPID: operatiune completa curatare AC in maxim 60 minute!

Promotie oferta pe site BDA Cleaning igenizare aparate aer conditionat la 150 Ron / aparat – Timisoara si imprejurimi.

100 la suta profesionalism si incredere

Cere oferta de pret!

Intri pe pagina de contact, completezi formularul, vei fi contactat pentru evaluare gratuita la locatia de curatat, venim sa facem o evaluare in urma careia se stabileste pretul personalizat.