Curățare tapițerii auto și detailing interior

SERVICII DETAILING AUTO (COSMETICĂ INTERIOR)

dacă dorești cu adevărat o mașină cosmetizată și spălat interior cu profesionalism maxim, serviciul nostru îndeplinește cele mai înalte standarde, garantat! Prețul se face personalizat și individual fiecărui autoturism în parte, după ce este evaluat gratuit de către echipa noastră.

Injectare abur în tubulatura de aer

Injectare abur în tubulatura de aer, astfel încât aerul recapătă un miros curat, omoară garantat toate bacteriile și acarienii care produc un miros deranjant și neplăcut. Este obligatorie înlocuirea filtrului de polen odată cu aceasta operațiune.

Curățare și igienizare tapițerie auto

Curățăm și igienizăm orice tip de tapițerie textilă sau din piele, plafonul, podeaua, covorașele, panourile de pe uși, mocheta din portbagaj, cu aparatura profesionala, cu abur, care asigură pătrunderea curățeniei în structura elementelor curățate, redând autoturismului dvs. aspectul pe care l-a avut atunci când a fost cumpărat prima oara.

Dezinfectare cu UVC și ozonificare

Este utilizată pentru dezinfecția și sterilizarea obiectelor și a suprafețelor prin intermediul radiației ultraviolete. Energia UVC este absorbită în microorganisme (bacterii, virusuri, fungi ) de acizii nucleici din interiorul ARN si ADN, rezultând legături covalente care la doza potrivita pot face ca agentul patogen să nu se poată reproduce și infecta.

Cosmetică elemente interior

Curățam parasolare, centuri siguranță, stâlpi, panouri uși, geamuri, plastice bord, toate componentele posibile din interiorul mașinii și portbagaj, butoane, garnituri și balamale uși, burduf, inclusiv partea de alimentare combustibil, respectiv bușonul rezervorului.

ATENȚIE! Serviciul se adaptează în funcție de cererea beneficiarului.

NUMĂR DE CONTACT PENTRU ACEST SERVICIU: 0725.461.651

DE CE SERVICIILE NOASTRE?

BDA Detailing Timișoara

Deținem aparatură de ultimă generație, cu adevărat profesională, produse (soluții de curățare) de cea mai înaltă calitate, fără a degrada accesoriile și componentele autoturismului.

Curățarea se face cu aburi de înaltă presiune, respectiv 6 bari, la 180 grade celsius/abur.

Timpul de uscare completă este estimat undeva la 2–5 ore în funcție de condițiile meteo.

Deoarece operațiunea durează și până la 8 ore de lucru, puteți vedea în direct întregul proces de cosmetizare. Acesta poate fi urmărit în timp real, pe telefonul dvs., după accesarea aplicației pe care o veți primi de la noi.

Pentru detalii accesați butonul de mai jos.

Pentru întrebări suplimentare și solicitare serviciu

Ne puteți suna sau scrie în timpul orelor de program

Solicitați o evaluare de preț

Completetați formularul de mai jos cu datele tale și noi vă vom contacta pentru a vă comunica costurile serviciilor solicitate sau pentru a viziona spațiul care necesită a fi curățat și igienizat

  Numele (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Forma juridică (obligatoriu)

  Ma intereseaza unul din urmatoarele servicii (obligatoriu)

  curatenie generalacuratenie HORECAabonamente spatii birouriabonamente scari de bloccuratat covoare, tapiterii, mochetecuratenie dupa zugravitcosmetica autocuratare aer conditionat

  Tip imobil (obligatoriu)

  Spatiu birouriSpatiu comercialCladire birouriHalaScara de blocCabinetClinicaInstitutie de statAlt tip

  Numar de bai sau toalete

  Suprafata totala de curatat (obligatoriu)

  Mesaj

  Scrie textul de mai joscaptcha

  SERVICII DE CURĂȚENIE

  Firmă Curățare Tapițerie Auto și Detailing Interior în Timișoara