Exista in viata fiecaruia dintre noi zile proaste si, uneori, chiar extrem de proaste! Nu a pornit masina de dimineata, ti s-a prins tocul de la pantofii preferati in gratarul unei rigole, la ultima sedinta s-au anuntat reduceri de personal, ai pierdut ultimul metrou/ tren spre casa, ai lasat apa curgand si l-ai inundat pe veciul de la etajul 3, etc…

Toate aceste intamplari au un singur efect concret: stresul. Inamicul public numarul 1 in secolul XXI, stresul are talentul de a altera calitatea vietii, pe termen lung ducand la depresii, anxietate, iar in cazuri extreme chiar la deces.
In aceste conditii, probabil ultimul lucru la care cineva s-ar gandi ar fi sa mearga acasa si sa refuleze toate frustrarile intr-o curatenie, pe care de mult timp a tot amanat-o. Dar, s-ar putea sa fie soluta scurta si intensa la o problema recurenta si istovitoare.

1. Curatenia face ordine si la tine in minte. Desi pare greu de digerat, o casa dezordonata este un mare factor de stres. Nimanui nu-i place sa se intoarca seara de seara intr-un spatiu haotic, care il loc sa ne odihneasca, ne transforma in cautatori de „comori” pana la ore tarzii din noapte… Fa-ti timp sa iti aranjezi spatiul in care iti desfasori activitatile domestice, iar rasplata nu va intarzia sa apara: mai putine nopti nedormite, cearcane mai mici, randament mult mai bun si pozitivitate.

2. Curatenia inseamna miscare. Si inca ce miscare! Studii de specialitate au dovedit ca actiunea de a schimba lenjeria patului consuma mai multe calorii decat echivalentul de timp pentrecut pe o banda de alergare. Touche! Cand ai schimbat ultima data lenjeria patului? Nu vrei sa incerci chiar acum?

3. Este un prilej foarte bun de a te distra. Ati vazut vreodata videoclipul melodiei I want to break free a formatiei Queen? Datul cu aspiratorul sau stersul prafului poate deveni o activitate cat se poate de placuta, daca pe fundal urla in boxe playlistul tau preferat. Sa nu mai vorbim de curatenia dulapului, care poate deveni prilej de prezentare de colectii de moda, intalnire cu prietenele sau pur si simplu, reevaluare a unor atuuri feminine de mult uitate.

Iar daca nu ai chef sa parcurgi toti acesti pasi, dar iti doresti o casa curata, aerisita si primitoare, apeleaza la firma noastra, una dintre putinele firme de curatenie Timisoara! Efectul relaxant al ordinii isi va pune amprenta intr-un mod benefic pe barometrul stresului dumneavoastra cotidian.

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *