CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR IN TIMISOARA SI IMPREJURIMI

BDA Cleaning Services ofera servicii de igienizare si curatenie dupa constructor. Serviciul nu include transportul molozului sau a altor materiale ramase in urma renovarii/construirii.

Preturile pentru acest tip de serviciu sunt negociabile, in functie de marimea suprafetelor, a timpului si fortei de munca necesare finalizarii curateniei, precum si a produselor folosite.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic sau puteti completa formularul „Cerer de evaluare” de mai jos. Calculul final al pretului se stabileste dupa o evaluare efectuata de catre un reprezentant al firmei. Acest pret va fi specificat in contractul de prestari servicii si nu se modifica.

BDA Cleaning Services nu este societate comerciala platitoare de TVA.

Principalele activitati care se executa:

  • – indepartarea stropilor de vopsea lavabila, mortar si chit de rost de pe suprafetele ceramice din baie/ bucatarie/ pardoseala, usi, geamuri si suprafete vitrate,
  • – indepartarea foliei de protectie de pe tocarie,
  • – aspirare, spalare, curatare cu aparatura profesionala pe baza de aburi injectie/extractie la 180 grade.

Produsele folosite sunt avizate si certificate.

ATENTIE! Serviciul se adapteaza in functie de cererea beneficiarului.

100 la suta profesionalism si incredere

Cere oferta de pret!

Intri pe pagina de contact, completezi formularul, vei fi contactat pentru evaluare gratuita la locatia de curatat, venim sa facem o evaluare in urma careia se stabileste pretul personalizat.