Daca doriti cu adevarat o masina cosmetizata si spalata interior cu maxim profesionalism, serviciul indeplineste cele mai inalte pretentii garantat ! Pretul nu este foarte mic comparativ cu alte concurente ”din spatele blocului ”, calitatea lucrarii fiind net superioara si motivata pretului aferent care se face personalizat si individual fiecarui autoturism in parte dupa ce este evaluat de catre noi.

Detinem aparatura de ultima generatie profesionala cu adevarat, produse (solutii de curatare) de ce-a mai inalta calitate fara a degrada accesoriile si componentele autorurismului, curatarea se face cu aburi de inalta presiune respectiv 6 bari la 180 grade celsius/abur.

Curatarea elementelor, si aici include : injectare abur in tubulatura de aer, astfel aerul recapata un miros curat, omoara garantat toate bacteriile si acarienii, se stie ca bacteriile produc un miros deranjant si neplacut (de preferat si inlocuirea filturlui de polen odata cu aceasta operatiune, doar sa-l aveti cumparat nou si schimbul il facem noi fara cost suplimentar), parasolare, centuri siguranta, stalpi, plafon + podea, panouri usi, portbagaj, geamuri, plastice (bord, si toate componentele posibile din interiorul masinii si portbagaj, garnituri usi, balamale usi, burduf usi , inclusiv partea de alimentare compustibil respectiv busonul rezervorului).

Este de preferat sa fie adus autoturismul spalat exterior, daca nu aveti timp pentru asta, nu este nici o problema, o rezolvam tot noi cu un extra cost de 20 Ron, timpul de lucru pentru un autoturism este intre : minim 5 ore si 8 ore maxim, in functie de dimensiunile autoturismului (clasa mica / medie / mare si gradul de mizerie, timpul de uscare completa estimata undeva la 2 – 5 ore in functie de conditiile meteo. La dorinta clientului se poate alege dintr-o gama larga de mirosuri esenta de parfum pentru spalarea interiorului astfel incat sa ramana pentru o perioada indelungata un miros proaspat parfumat, placut si relaxant, pentru clientii cu alergii la miros parfumat, folosim produse neutre cu o usoara tendinta de nou.

Consideram ca, acest serviciu aduce un confort psihic si totodata un plus de minim 500 euro la vanzarea autoturismului dumneavoastra.

La solicitarea clientului putem oferi un autoturism la schimb, astfel va puteti deplasa pe timpul operatiunii spalarii autoturismului dumneavostra fara nici un cost aditional cu exceptia compustibilului pe care il suporta clientul, sau poate asista la intreaga operatiune de curatare, astfel clientul nostru poate vizual sa-si faca o imagine cata munca implica acest detaliu complex respectiv spalat interior + cosmetizare autoturism, pretul fiind motivat, consideram ca suntem cat se poate de transparenti, totodata pentru confortul dumneavoastra putem sa ne deplasam la locatia clientului in urma unei discutii prealabile la telefon pentru evaluarea autoturismului si totodata a pretului final, autoturismul poate sa fie luat de catre echipa noastra de la domiciliu si adus inapoi la domiciliu fara nici un cost suplimentar (unic in Timisoara aceste servicii).

Operatiunea de curatare se desfasoara in curtea complex-ului PENCOOP, strada Amurgului Nr. 1, la atelierul de schimbare parbrize pentru orice tip de vehicul si aplicare folii auto UV LLumar (omologate RAR) cu acelasi profesionalism dedicat, putem sa ne consideram indiscutabil numarul 1 in Timisoara prin numarul mare de clienti multumiti si foarte multumiti de-a lungul anilor cu experienta profunda in domeniu, calitatea fiind ireprosabila.

Preturile pentru spalat interior + cosmetizare in detaliu incep de la 450 Ron, si se poate modifica in functie de tipul masinii (mica, medie, mare), gradul de mizerie, iar asta se stabileste la fata locului dupa o evaluare al autoturismului dumneavoastra si totodata o programare, la dorinta clientului se poate face doar spalare interior fara cosmetizare, astfel de operatiune porneste de la 250 Ron.

  • Pentru serviciu detaling auto, programari si detalii la numarul de telefon 0773716504.
  • Pentru schimbare Parbriz si aplicare folii UV LLumar autorizate RAR, programari si detalii preturi la numarul de telefon 0721412120 sau facebook